Een goede dagstart voor de kids.. een goede dagstart voor de ouder.

Schoolgaande kinderen hebben een gezonde en uitgebalanceerde voeding nodig om optimaal te groeien en te ontwikkelen. Het ontbijt is een essentiële maaltijd die vaak wordt overgeslagen, maar het is van cruciaal belang voor hun gezondheid op de lange termijn. Ontdek hoe natuurlijke bijenproducten zoals Royal Jelly en Propolis waarde kunnen toevoegen aan de voeding van kinderen en volwassenen.

1. Royal Jelly: Een waardevolle voedingsbron

Koninginnengelei, het natuurlijke bijenproduct dat door werkbijen wordt geproduceerd, zit boordevol voedingsstoffen die uniek zijn voor dit voedsel. Het bevat 10-HDA en Royalactin-componenten die nergens anders in voedsel voorkomen, evenals vitamines (A, D, E, en B-groep), magnesium, ijzer en zink. Voor kinderen wordt aanbevolen om dagelijks ¼ – ½ theelepel verse Royal Jelly direct onder de tong op een lege maag te consumeren.

 

2. Love For Bio Royal Jelly Raw Honey Mix: Een smakelijke en gezonde optie

Een andere manier om koninginnengelei te consumeren, is door het te mengen met rauwe honing in de vorm van Love For Bio  Propolis Royal Jelly Raw Honey Mix. Kinderen kunnen 1 theelepel van dit mengsel per dag consumeren, rechtstreeks innemen of het toevoegen aan favoriete gerechten zoals yoghurt en melk.

Bestel hier: Love For Bio | Anatolische Propolis – Koninginnengelei – Rauwe Honing

 

 

3. Propolis: Natuurlijke weerstand en bescherming

Propolis is een 100% natuurlijk bijenproduct dat waardevolle fenol- en flavonoïden bevat. Deze stoffen zijn afkomstig van bladeren, stengels en knoppen van planten die door bijen worden verzameld. Propolis staat bekend om zijn positieve invloed op het immuunsysteem en de algemene gezondheid.

Voor kinderen wordt aanbevolen om dagelijks 10-40 druppels Love For Bio Propolis Drops te consumeren. Dit kan worden toegevoegd aan niet-warm voedsel zoals water, melk, granaatappelsap, sinaasappelsap, honing, melasse of yoghurt.

Bestel hier: Love For Bio | Propolis Extract 20% Zuivere Anatolische Propolis

Het zorgen voor een gezonde voeding voor schoolgaande kinderen is van cruciaal belang voor hun groei, ontwikkeling en algehele gezondheid. Natuurlijke bijenproducten zoals Royal Jelly en Propolis zijn waardevolle aanvullingen in hun eetpatroon. Door regelmatig gebruik van deze producten kunnen kinderen en volwassenen profiteren van hun unieke voedingsstoffen en gezondheidsvoordelen. Zorg ervoor dat je bij het samenstellen van de lunchbox van je kinderen deze gezonde bijenproducten opneemt voor een goede start van hun dag op school.

gezonde voeding voor kinderen
gezonde voeding voor kinderen