Wat is een extractie?

Extractie is het proces waarbij de goede stoffen van propolis worden gehaald, zodat ze gebruikt kunnen worden voor verschillende dingen. Er zijn verschillende manieren om Propolis extract te creëren, afhankelijk van hoe je het wilt gebruiken.

Een veelgebruikte methode is het gebruik van oplosmiddelen zoals ethanol of water. De propolis wordt fijn gemaakt en in het oplosmiddel geplaatst, zodat de goede stoffen erin oplossen. Na een tijdje wordt het oplosmiddel gefilterd om de propolis van ongewenste deeltjes te scheiden.

Bij het extractieproces worden de voedingsstoffen uit propolis gehaald en geconcentreerd in het resulterende extract. Hoewel het extractieproces de propolis verwerkt, is het doel om de voedingsstoffen te behouden.

De ruwe vorm van propolis (als het uit de korf komt) is niet verteerbaar in ons lichaam. 

 

Wanneer we propolis rechtstreeks in zijn ruwe vorm consumeren, is de verteringssnelheid in ons lichaam slechts 2%. Om deze reden moet ruwe propolis worden geëxtraheerd.

Onze propolis extract-druppels

Verbeter het immuunsysteem en dagelijkse verdediging met onze natuurlijke antioxidantrijke formule van Propolis extract. Bestrijdt effectief bacteriën, virussen en schimmels met de krachtige antimicrobiële eigenschappen. Verwijder giftige stoffen uit uw lichaam dankzij de ontgiftende werking van antioxidanten. Effectieve bestrijding van ontstekingen voor een gezonder lichaam.

Bestel hier: Love For Bio | Propolis Extract 20% Zuivere Anatolische Propolis

Propolis extract
Propolis extract, wat is het?