Skip to content
VANDAAG BESTELD = MORGEN IN HUIS | ACHTERAF BETALEN MET KLARNA

Propolis

Propolis: een natuurlijke remedie met veelzijdige eigenschappen

Propolis is een kleverige substantie die bijen maken uit het sap van de bomen en andere planten. Het wordt vaak gebruikt als een natuurlijke remedie door de gezondheidsvoordelen die het biedt. Propolis heeft een complexe chemische samenstelling en bevat meer dan 300 verbindingen, zoals flavonoiden, fenolzuren, terpenen en mineralen.

Propolis wordt gebruikt om de bijenkorf te beschermen tegen ziekteverwekkers, schimmels en bacteriën.  Het kan ook worden gebruikt als een natuurlijk antibioticum om infecties te bestrijden, als een ontstekingsremmer om ontstekingen te verminderen, als een antioxidant om vrije radicalen te bestrijden, en als een pijnstiller om pijn te verlichten.

Propolis-extract

Propolis-extract is een geconcentreerde vloeistof die wordt verkregen door het extractieproces van propolis.

Tijdens het extractieproces wordt de propolis gemengd met een oplosmiddel, om de actieve bestanddelen van de propolis op te lossen. Vervolgens wordt het mengsel gefilterd om onzuiverheden te verwijderen en het propolis-extract te verkrijgen. 

Onze propolis-extracten zijn eenvoudige mixen van water en propolis. Doordat we het op een natuurlijke wijze extraheren blijven we de actieve stoffen behouden. Wanneer we propolis in zijn ruwe vorm nemen, is de verteringssnelheid maar 2 procent. Door onze propolis te extraheren; behouden we de actieve stoffen; blijft het onbewerkt.

10

Allergenen

Bijenproducten kunnen bij sommige gevoelige mensen een allergische reactie veroorzaken. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Als u borstvoeding geeft of zwanger bent, raadpleeg dan uw arts voor gebruik. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

× WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday